Jasmin Mešanović propušta naredne dvije utakmice

Zeničani u problemima sa povredama igrača

Jasmin Mešanović propušta naredne dvije utakmice

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su ponovo razočarali svoje navijače tako što i u trećem pokušaju nisu uspjeli zabilježiti pobjedu na svome terenu. Blijeda igra nekolicine igrača koji su u prošloj sezoni bili glavni nosioci igre odrazila se na rezultate u ovoj sezoni pa tako i pored najava i povoljnog rasporeda, umjesto da se bore za vrh tabele, izabranici Vlade Jagodića nalaze se u drugom dijelu tabele sa četiri osvojena boda iz četiri odigrane utakmice.

Nakon povreda Ribića i Nestorovića koji su već neko vrijeme van terena, sinoć je povredu zaradio i mladi reprezentativac BiH, Jasmin Mešanović koji će sigurno pauzirati naredne dvije sedmice Iako se mislilo prvobitno da je riječ o težoj povredi ipak je ljekarska služba utvrdila da nije toliko strašno kako je izgledalo, tako da će mladi napadač propustiti utakmice protiv Sarajeva na Koševu i prijedorskog Rudara na Bilinom polju. Dodatne probleme trener Vlado Jagodić ima sa rovitim igračima poput Kenana Horića, Duška Stajića i Stipe Baraća koji još nisu fizički spremni za čitavu utakmicu.

Narednog vikenda Zeničani će gostovati na Koševu, a u kombinaciji za ekipu sigurno neće biti Nestorovića, Ribića i Mešanovića.

Vlado Jagodić nalazi se na velikim mukama i sigurno da je pod velikim pritiskom kao i igrači od kojih se očekivalo mnogo više na početku sezone. Priliku da poprave dojam imat će na najvećem stadionu u našoj zemlji protiv izabranika Husrefa Musemića u derbiju šestog kola narednog vikenda.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.