Joldića zabrinule povrede Velića i Demirovića

Problemi za juniore Željezničara

Joldića zabrinule povrede Velića i Demirovića

S. Mlaćo

Juniori Željezničara jučer su u susretu 11. kola Omladinske Premijer lige BiH remizirali protiv Radnika iz Bijeljine (1:1).

Plavi su bili veliki favoriti, ali to nisu opravdali, te su nakon meča zadovoljniji mogli biti gosti. Već u utorak Željine nade očekuje duel sa vršnjacima zagrebačke Lokomotive, a trener Omer Joldić nakon meča imao je mnogo razloga za brigu.

Pored dva izgubljena boda, standardni prvotimci Velić i Demirović su napustili igru ranije zbog povrede, a još uvijek nije poznato njihovo tačno stanje.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"Razočaran sam igrom, razočaran sam pristupom i naravno da sam razočaran i rezultatom. Mislim da smo kod 1:0 imali tri, četiri izgledne situacije da riješimo utakmicu. Međutim, izuzetna nonšalantnost nas je koštala ova dva boda. Igrali smo protiv jedne organizovane, disciplinovane ekipe, ali smatram da smo kvalitetnija ekipa i da smo danas morali pobijediti. Ne postoji nikakvo opravdanje za ovako loš pristup, morat ćemo malo da to dublje analiziramo. Za Velića i Demirovića koji su zbog povreda napustili igru ne znamo još ništa, sutra će odraditi medicinske preglede", rekao je Joldić nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti