Kadeti Iskre vrijedno rade, uskoro prijateljske utakmice

Bugojanske nade

Kadeti Iskre vrijedno rade, uskoro prijateljske utakmice

S. Mlaćo

Kadeti NK Iskra Bugojno nakon prvog dijela u Omladinskoj ligi Centar jesenji su šampioni sa 38 osvojenih bodova, šest više u odnosu na vršnjake iz Žepča i TOŠK-a koji imaju po 32 boda.

U Bugojnu, na stadionu Jaklić, bugojanske nade nastavile su sa pripremama za drugi dio sezone, a trener ove selekcije Senid Kulaš, zadovoljan je do sada urađenim poslom.


"Sa današnjim danom ovo je četvrta sedmica našeg rada. Ovaj aerobni dio koji je izuzetno bitan za igrače je dosta dobro odrađen i zaista moram pohvaliti momke koji pored svojoih svojih obaveza i škole ne propuštaju treninge. Što se tiče uslova, vrijeme nas je dosta dobro poslužilo, izuzev ovih posljednih dana. Iza nas je uglavnom izuzetno dobar period", istakao je trener Kulaš, te je dodao.

"Sada dolazi završna faza, radimo na brzini i osvježavanju ekipe te uigravanju linija. Danas smo trebali igrati sa Metallegheom iz Jajca ali zbog vremena nismo uspjeli u tome. U kontaktu smo sa ekipom Željezničara i želio bi da odigramo sa jednim jakim protivnikom i nadam se da će njihov odgovor biti pozitivan. Sigurno bi nam to puno značilo da vidim činjenično stanje ove ekipe. Ekipa dobro radi, svjesni su momci svojih obaveza i cilja, te se ja nadam da ćemo ostvariti zacrtani cilj".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti