Kadeti Sarajeva razbili Čelik, četiri gola Hadžića

Omladinska Premijer liga

Kadeti Sarajeva razbili Čelik, četiri gola Hadžića

E. Škorić

Kadeti Sarajeva deklasirali su Čelik u susretu petog kola Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je s lakoćom na pomoćnom terenu stadiona Koševo došlo do nove pobjede. Bordo mladići su sa 5:0 bili bolji od gostiju iz Zenice.

Nedim Hadžić predvodio je domaće do pobjede sa četiri gola, a prvi je posigao u 30. minuti. Konačnih 5:0 postavio je rezervista Ahmed Buljubaši u 73. minuti.

Sarajevo nakon četiri odigrane ima maksimalnih 12 bodova, sa 20 postignutih i bez primljenog gola.

Sarajevo - Čelik 5:0 (Hadžić 30, 39, 56, 68 Buljubašić 73)

Sarajevo: Kršić, Sadiku, Ragipović, Hadžić, Resić, Čivić, Mustafić, Klarić, Tutundžić, Veladžić, Pozder. Igrali su još: Musemić, Rušović, Imamović, Buljubašić i Čerimić.

Čelik: Dedić, Mešinović, Pepić, Bradarić, Durmić, Milanović Šuvalić, Dedić, Bašić, Kovač, Mujak. Igrali su još: Zolić, Delić, Žuna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.