Kantar postao slobodan fudbaler

Stižu ponude za iskusnog Prijedorčanina

Kantar postao slobodan fudbaler

D. Vejo

Nakon završene epizode u austrijskom niželigašu Lilienfeldu, Prijedorčanin Vedran Kantar postao je slobodan fudbaler.

Tu priliku, iskoristili su njegovi bivši klubovi, koji su ga odmah nakon dobijene informacije da je slobodan igrač, kontaktirali. Međutim, ovaj ofanzivac neće da žuri. Kako kaže, ne pita se samo on o novoj sredini.

"Dobio sam pozive od bivših klubova, neki su me od njih i zatekli. Ja bih ipak da razmislim. O svemu želim da se konsultujem sa svojom porodicom, te da dobro vidim koja je opcija najbolja za mene. Meni je primarni cilj inostranstvo, iako Rudar nosim u srcu. Vidjet ćemo šta će biti", kazao je Vedran Kantar.

Navodno, za njegove usluge bio je zainteresovan upravo Rudar, ali i banjalučki Borac koji postepeno kroji tim za Premijer ligu BiH.

Karijeru je počeo u Rudaru, zatim je igrao za Bečej, Borac, Zrinjski, Mladenovac, Vitez te na kraju Lilienfeld.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti