Karačić: Izostanci igrača odrazili se na igru i rezultat

Zrinjski ispao u polufinalu

Karačić: Izostanci igrača odrazili se na igru i rezultat

Lider na premijerligaškoj tabeli nije uspio plasirati se u finale Kupa BiH, nakon što je večeras kao domaćin pretrpio poraz od Sarajeva rezultatom 1:3.

Sa mnogo problema dočekao je Branko Karačić današnji meč, a upravo je to apostrofirao kao prevagu na stranu gostiju.

„Imali smo mnogo problema sa izostancima igrača, a to se nažalost danas odrazilo na samu igru, pa i na rezultat. Tu posebno mislim na zadnju liniju gdje smo morali improvizirati što nikada nije dobro,“ kazao je nakon meča Branko Karačić, i dodao:

„Rekao bih da je prvo poluvrijeme bilo izjednačeno sa po tri prilike na obje strane, dok smo u nastavku bili bolji i imali više prilika za gol. Nismo danas bili miljenici sreće, kao što smo bili nedavno na utakmici protiv Širokog Brijega.“

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.