Karić se vratio u Sarajevo, upitan prelazak u Vojvodinu

Problemi oko obeštećenja

Karić se vratio u Sarajevo, upitan prelazak u Vojvodinu

S. Mlaćo

Iako se nalazio na pragu potpisa ugovora sa Vojvodinom, kapiten Olimpika Mahir Karić vratio se u Sarajevo.

Naime, Karić se odazvao prozivci Vojvodine, ali od potpisa ugovora dijelilo ga je obeštećenje koje je tim iz Srbije treba uplatiti na račun Olimpika, s obzirom na važeći ugovor Karića i bh. premijerligaša.

Iz Vojvodine su Kariću kazali da je to skoro pa završena stvar, ali i nije bilo tako.

Srbijanski prvoligaš je tražio od Karića da trenira, a da će problem oko obeštećenja u međuvremenu biti riješen, međutim, ovaj 25-godišnjak je spakovao kofere i vratio se kući.

"Nisam htio da treniram dok se sve ne završi, jer ne želim da rizikujem povredu. U konsultaciji sa Olimpikom donio sam ovu odluku", potvrdio je Karić za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik će od naredne sezone nastupati u Prvoj ligi Federacije BiH, a da li će Karić ipak završiti u dresu popularne Voše ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi