Kartonirani Hećo i Pezer, vraćaju se Popović i Dedić

Zeničani gostuju Zvijezdi

Kartonirani Hećo i Pezer, vraćaju se Popović i Dedić

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon dva kola proljetnog dijela prvenstva nemaju upisanu pobjedu, poraz od Viteza i remi protiv Slobode u Zenici, doveo je u situaciju crno-crvene da im je svaka naredna utakmica od velikog značaja u borbi za opstanak.

Zeničani još ne mogu računati na usluge Šefa stručnog štaba Borisa Pavića, koji još nije dobio radnu dozvolu, tako da je spriječen s klupe voditi ekipu. U narednom kolu Čelik će na teško gostovanje u Gradačac, kod izravnog konkurenta u borbi za opstanak ekipi Zvijezde.

Protiv Slobode treći žuti karton su dobila dva igrača Haris Hećo i Semir Pezer, tako da Boris Pavić na njihove usluge ne može računati. Dobra vijest je povratak Marina Popovića i Anela Dedića, koji su zbog kartona propustili Slobodu u prošlom kolu.

Ekipa s Bilinog polja ne smije ni pomisliti na poraz u Gradačcu jer će onda dospjeti u veoma tešku situaciju i do kraja prvenstva bi im svaka utakmica bila kvalifikaciona u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo prva utakmica Čelika i Zvijezde na Bilinom polju završena je podjelom bodova 1:1, a sigurno da bi Zeničani pred gostovanje u Gradačcu objeručke prihvatili ovaj rezultat iz jesenjeg dijela prvenstva.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti