Kikić: Preko Borca do opstanka

Drina se bori za opstanak

Kikić: Preko Borca do opstanka

M. Šljivak

Drina je jedna od ugroženijih ekipa u borbi za opstanak, a da bi sačuvali status premijerligaša moraće u naredna dva kola da osvoje najmanje tri boda.

Pitanje opstanka probaće da riješe već u Banjoj Luci,  a ako tu ne uspiju onda će u posljednjem kolu morati da savladaju Slaviju.

"Za nas bi bilo dobro da u gradu na Vrbasu osvojimo i jedan bod. Svaki bod sad ima svoju težinu. Borcu ova utakmica ništa ne znači i vjerovatno će nešto  opušteniji da uđu u ovaj susret. To je naša prilika koju moramo iskoristiti i preko Borca doći do opstanka", rekao je igrač Aleksandar Kikić.

Drina je trenutno na 12. mjesto sa 26 bodova, samo bod više od mjesta koje vodi u niži rang takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti