Kostić: Moramo i možemo bolje

E. Škorić

Treneri Miloš Kostić i Faik Kolar govorili su na presici nakon utakmice na Otoci.

Željezničar je golovima Lendrića i Boccaccina došao do pobjede nad Olimpicom u drugom kolu Premijer lige.

"Kao što sam i već najavjivao, bila je ovo psihološki teška utakmica za nas. Noge su nam bile teške, nismo mogli da razvijemo igru koju smo htjeli, ali u drugom poluvremenu smo dodali gas i stvorili smo mogo više prilika. Moramo i možemo još bolje. U sljedećim utakmicama moramo da podignemo nivo igre", rekao je Kostić nakon utakmice.

Trener Olimpica Faik Kolar nije bio pretjerano zadovoljan, a i kako bi mogao biti...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidi video!

"Dvije slabe ekipe i manje slaba je pobijedia. Ne bih komentarisao sudijske odluke. Prvi gol nakon što su odmah izveli slobodni udarac i bez sudijskog zvižduka. Kod nas u ekipi su bila tri ili četiri veoma slaba igrača i nije iznenađenje poraz. Moramo neke stvari izbaciti iz glave igračim. Ova ekipa je sastavljena u posljednjih 20-ak dana i ne treba očekivati neku lepršavu igru u prvim kolima".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi