Kozara i Slavija podijelili bodove u Gradišci

Prva liga RS

Kozara i Slavija podijelili bodove u Gradišci

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške u trećem kolu Prve lige Republike Srpske na svom su terenu u Gradišci odigrali neriješeno protiv ekipe Slavije iz I. Sarajeva 2:2 (1:0).

Izabranici Velimira Stojnića sjajno su otvorili meč. Na prvi pogodak čekalo se 25 minuta, a za vodstvo domaćeg tima pobrinuo se Glišić, koji je ujedno i postavio rezultat prvih 45 minuta.

Međutim, u drugom poluvremenu gosti iz I. Sarajeva se bude pa tako stižu do preokreta. U toku je 67. minut susreta, a rezultat je glasio 1:2 u korist plavo-bijelih. Ipak, domaćin se nije predao. Svega 10 minuta kasnije, štoper Slavije ruši Kojića u šesnaestercu, nakon čega dobija drugi žuti karton te završava meč, a Kojić je siguran realizator sa bijele tačke.

Nakon tri odigrana kola Kozara ima četiri boda, dok Slavija pet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi