Kraljević: Široki Brijeg je ponos svih nas

Novi predsjednik UO kluba

Kraljević: Široki Brijeg je ponos svih nas

M. Maksimović

Novi predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg, Miro Kraljević, najavio je bolje dane kluba s Pecare. 

Načelnik Širokog Brijega ponovio je da je klub ponos svih građana ovog malog gradića u Hercegovini, te da ga svi oni trebaju na više načina podržati i poduprijeti.

“Cilj je zadržati ga na dosadašnjem organizacijskom nivou. Stvoreni su preduvjeti da klub postiže odlične rezultate na koje ćemo i u budućnosti biti ponosni i koji će nas činiti radosnim na Pecari”, rekao je Kraljević.

Uz novu upravu s Kraljevićem na čelu, Široki je dobio i novog šefa struke, Gorana Sablića, koji će na Pecari službeno biti predstavljen danas.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki je prvi dio sezone završio na sedmom mjestu, tri boda ispod Slobode.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi