Križanović: Rasterećeni i raspoloženi idemo u Banoviće

Trener GOŠK-a

Križanović: Rasterećeni i raspoloženi idemo u Banoviće

M. Maksimović

GOŠK krupnim koracima grabi ka vrhu tabele u Prvoj ligi Federacije BiH. Apetiti u Gabeli rastu, a trener Zlatko Križanović vjeruje da će tim iz kola u kolo snažiti i imati više samopouzdanja. Idealna prilika za novi trijumf je i sutrašnje gostovanje kod Budućnosti u Banovićima.

“Siguracija je vrlo dobra, raspoloženje je nakon niza uspješnih rezultata na nivou, pa raspoloženi i rasterećeni putujemo u Banoviće. Mislim da možemo do dobrog rezultata. Sutrašnji meč veoma je važan za Budućnost koja se slučajno dovela u nezavidan položaj, pa je sad za njih svaki domaći meč jedan od presudnih. Spremni smo na sve ono što nas može dočekati u Banovićima”, rekao je Križanović.

Trener GOŠK-a sutra na raspolaganju neće imati Dodiga koji je skupio tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi