Kvržić: Karijeru nastavljam u Italiji

Reprezentativac BiH za SportSport.ba

Kvržić: Karijeru nastavljam u Italiji

Zoran Kvržić broji posljednje dane na Kantridi, a njegova nova destinacija bit će Spezija koju s klupe predvodi hrvatski stručnjak Nenad Bjelica.

Reprezentativac BiH u kratkom razgovoru za SportSport.ba potvrdio je da prelazi u redove italijanskog drugoligaša.

"Istina je, na adresu Rijeke stigla je ponude Spezije i mogu vam slobodno reći da karijeru nastavljam u Italiji. Do kraja sezone bit ću posuđen igrač, a ukoliko uspijemo izboriti ulazak u Seriju A, onda ću ostati u klubu", kazao je Kvržić.

Kvržić je pažnju Spezije skrenuo zahvaljujući sjajnim partijama u dresu Rijeke, a blizu potpisa za ovaj klub je i bh. internacionalac Mihret Topčagić koji nosi dres kazahstanskog Skahtara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti