Lalović: Mi se o svemu pitamo na našem terenu

Igrač Famosa pred utakmicu s Mladosti iz Rogatice

Lalović: Mi se o svemu pitamo na našem terenu

D. Vejo

Ekipa Famosa će u okviru 11. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok na svom terenu dočekati rogatičku Mladost.

Ovo će biti sjajna prilika da tim iz Vojkovića stigne do nova tri boda, pomoću kojih bi zadržali drugu poziciju na tabeli, obzirom da ih s istim brojem bodova (17), prate Ilićka 01, Leotar i Mladost iz Bogutovog sela. 

"U goste nam dolazi ekipa od koje smo pretrpjeli zadnji poraz na svom terenu. To dovoljno govori kako ćemo pristupiti ovom meču. Radi se o ekipi koja ima dosta kvalitetnih pojedinaca i sada im nećemo dozvoliti da nas savladaju. U timu neće biti Miloša Urte koji je dobio crveni karton u prošlom kolu ali se vraća Vitković što nas izuzetno raduje. Želimo nastaviti dobru seriju na domaćem terenu i upisati novu pobjedu jer mi se o svemu pitamo na našem stadionu", kazao je za SportSport.ba napadač Famosa, Tihomir Lalović.

Susret između Famosa i Mladosti iz Rogatice na programu je sutra od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi