Leko: Protiv Iskre očekujem kvalitetnu i borbenu utakmicu

Prvotimac Čapljine za SportSport.ba

Leko: Protiv Iskre očekujem kvalitetnu i borbenu utakmicu

S. Mlaćo

U posljednje tri utakmice prvotimac Čapljina Nikola Leko (20) postigao je isto toliko pogodaka.

Nalazi se u sjajnoj formi, a njegov tim je trenutno sedmoplasirani sa 11 osvojenih bodova.

U subotu ih očekuje gostovanje kod bugojanske Iskre, kojoj su bodovi svakako potrebni. Leko se na početku ipak dotakao dosadašnjeg dijela sezone Prve lige FBiH.

"Sa otvaranjem sezone i osvojenim bodovima sam zadovoljan, iako smo igrom u nekim utakmicama zaslužili i više. Ipak, to je nogomet", kaže Leko za SportSport.ba.

Svjesni su Čapljinci da neće lako do bodova u subotu na Jakliću.

"Očekujem jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu, naravno sa pozitivnim ishodom za nas", dodao je Leko.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sretan je zbog svojih sjajnih igara.

"Ušao sam u seriju dobrih igara, iako zasluge pripisujem cijeloj momčadi, jer kvalitetan rad trenea i kolektiv izbace pojedinca. Naravno da tako želim i nastaviti", istakao je na kraju razgovora za SportSport.ba Nikola Leko, prvotimac HNK Čapljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi