Liivak: Sretan sam što ću nastupati za najveći klub u BiH
FOTO: fksarajevo.ba

Potpisao ugovor sa bordo klubom

Liivak: Sretan sam što ću nastupati za najveći klub u BiH

S. Mlaćo

Dvadesetogodišnji Estonac, Frank Liivak, potpisao je ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, te je zvanično postao član prvog tima Bordo kluba.

Liivak, koji od početka priprema boravi na probnom radu u bordo klubu, zadovoljio je kriterije stručnog štaba, te će u narednih godinu i pol nositi dres tima sa Koševa.

"Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Duži period boravim tu i osjećam se lijepo u Sarajevu. Sretan sam što sam dobio priliku da nastupam za ovaj klub, koji je najveći u Bosni i Hercegovini”, kazao je Liivak, dodavši:

"Radujem se svemu što dolazi u budućnosti. Nadam se da ću dobiti priliku da se dokažem sarajevskoj publici, o kojoj sam mnogo toga dobrog čuo. Imamo velike ambicije na proljeće i želim napraviti svoj doprinos i nadam se dobrim rezultatima kluba u nastavku prvenstva", prenosi službena stranica tima FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Liivak je upisao preko 50 nastupa za omladinske selekcije Estonije, a za "A" selekciju te zemlje debtovao je sa 17 godina. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi