Ljubenović: Nadamo se novoj pobjedi

Vezni fudbaler Krupe

Ljubenović: Nadamo se novoj pobjedi

Iz utakmice u utakmicu Miljan Ljubenović pruža sve bolje partije. 

Vezni fudbaler Krupe u prošlom kolu je golom u 82. minutu donio veliku pobjedu svom timu, a dobroj utakmici nada se i u subotnjem duelu sa Vitezom.

"Baš mi je drago zbog pogotka u Zenici. Bio je to moj prvenac u Premijer ligi BiH. Nadam se da sutra protiv Viteza mogu potvrditi dobru formu u posljednih par utakmica i tako se priključiti Koljiću", rekao je kroz smijeh Ljubenović.

Mladi fudbaler potom se osvrnuo na narednog protivnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu da kažem da smo pratili ekipu Viteza i gledali utakmicu protiv Želje i Čelika. Uvidjeli smo njihove dobre, ali i lošije strane, i nadam se da uz mirnu i strpljivu igru kod kuće možemo doći do pobjede i nova tri boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi