Manijaci u velikom broju stižu na Bilino polje

Najavljeno 300 navijača Željezničara

Manijaci u velikom broju stižu na Bilino polje

D. Kurbegović

U nedjelju od 18 sati igra se derbi starih rivala između Čelika i Željezničara.

Iako su Zeničani na dnu tabele, a ekipa s Grbavice u vrhu sigurno da je utakmica u Zenici jedna od najinteresantnijih u okviru 11. kola Premijer lige BiH.

Ne sumnjamo da će tribine stadiona Bilino polje u nedjelju biti dobro popunjene, jer dolazak Željezničara i Sarajeva u Zenicu uvijek plijeni pažnju velikog broja gledatelja. Velika borba se očekuje na terenu, ali i na tribinama, gdje će se nadamo se pjesmama i aplauzima nadmetati domaći i gostujući navijači.

Svoj dolazak u Zenicu iz tabora Željezničara najavili su za svojih 300 navijača, koji će standardno biti smješteni na sjevernoj tribini Bilinog polja. Oni će ulaz plaćati 5 KM, tako da će ovaj put morati platiti ulaznicu, budući da klubovi nisu postigli sporazum o reciprocitetu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošle sezone u sjajnoj atmosferi na Bilinom polju rezultat je bio 1:1, a strijelac za Željezničar bio je Samir Bekrić, dok je za domaćine gol postigao Marin Popović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi