Mario Marina pojačava Široki Brijeg

Na Pecare vrijedno rade

Mario Marina pojačava Široki Brijeg

M. Maksimović

Najkasnije do petka kada će ekspedicija Širokog Brijega krenuti na Istria Winter Cup u Novigrad klub iz zapadne Hercegovine trebao bi dobiti pojačanja za proljetni dio sezone u Premijer ligi.

Kako smo nedavno najavili novi fudbaler premijerligaša s Pecare uskoro će postati 23-godišnji Dejan Čabraja i 26-godišnji Damir Zlomislić koji su već trenirali s budućim saigračima. Čabraja dolazi iz trenutno prvoplasiranog tima Druge lige Hrvatske, Rudeša, dok je Zlomislić posljednji angažman imao u turskom drugoligašu Gaziantep Büyüksehir Belediyesporu. 

Pored njih dvojice, očekuju se dolazak još minimalno dva pojačanja. Jedan od njih bi trebao biti 28-godišnji Mario Marina, također iz hrvatskog drugoligaša Gorice. On igra na poziciji u veznom redu.

Marina je rođeni Bugojanac koji je u karijeri igrao i za Šibenik, Krku iz Lozovca, Imotski, Dinaru iz Knina i Zagoru.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti