Mešanović: Navijači imajte strpljenja, dat ćemo sve od sebe

Čelik protiv Želje

Mešanović: Navijači imajte strpljenja, dat ćemo sve od sebe

E. Škorić

Navijači Čelika su, blago rečeno, nezadovoljni igrama i rezultatima svojih ljubimaca. Nogometaši zeničkog premijerligaša znaju koliko donosi ili odnosi utakmica sa Željezničarom u subotu. 

"Kao što je šef rekao, stalno vodimo neke razgovore, pričamo stalno o podizanju morala, motiva, da dođemo na nivo s kraja prošle seone. Svjesni smo da ne igramo, da nema borbenosti, da nema ništa i možda je dobro što nam dolazi utakmica protiv Željezničara. Možda sada proradi inat, pobijedimo, da se dignemo i da se vratimo na nivo od ranije", rekao je napadač Čelika Jasmin Mešanović na današnjoj konferenciji za novinare, dodavši:

"Mislim da ovi igrači to mogu i da svi zajedno to možemo uz pomoć publike, našeg 12, igrača. Naravno da nisu zadovoljni rezultatima i igrama, kao što ni mi nismo, ali moramo zajedno izaći iz ovoga. Svjesni smo da smo najveći krivci, sutra ćemo izaći jači i vjerujem da ćemo na kraju pobijediti".

"Očekujemo da se vratimo u vrh tabele gdje nam je sigurno i mjesto. Molim navijače neka dođu, neka nas podrže i neka imaju razumijevanja. Dat ćemo sve od sebe sutra", dodao je Jagodić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.