Miloš Aćimović se vratio u Leotar iz Wolfsburga

Bit će veliko pojačanje za Trebinjce

Miloš Aćimović se vratio u Leotar iz Wolfsburga

Sa dva nova igrača, golmanom Markovićem i povratnikom Ramićem, fudbaleri Leotara počeli su pripreme za nastavak sezone.

Ipak, čini se da je treneru Ratkoviću najveće pojačanje stiglo iz Wolfsburga. Treninzima Leotara se priključio mladi kapiten Miloš Aćimović.

"Aćimović nije završio posao u Wolfsburgu jer još uvijek nije punoljetan i odlučio je da se vrati i odradi sezonu do kraja u našem klubu. Ako se u međuvremenu nešto ne promijeni, on će biti ogromno pojačanje za nas", kaže trener Damjan Ratković.

Za Aćimovića su pored Wolfsburga zanimanje pokazali i klubovi  iz Švajcarske i Češke, a od domaćih ekipa najkonkretniji su Sarajevao i Borac iz Banjaluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.