Trener Viteza nakon remija sa Borcem

Miše: Nas i dalje čeka teška borba za opstanak

Dolaskom, ili bolje reći povratkom Ante Miše na klupu Viteza ovaj tim je proigrao u odnosu na početnih nekoliko kola BH Telecom Premijer lige. Ipak, nakon današnjih 1:1 protiv Borca strateg Vitežana nije bio pretjerano zadovoljan.

"Nakon što smo ostali sa igračem više i imali vodstvo od 1:0 moji igrači kao da su se zadovoljili sa tim i mislim da će pobjeda doći sama od sebe, da bi u drugom poluvremenu kud i kamo odigrali lošije nego što smo igrali u prvih 45 minuta. Borac je stvarno jedna dobra momčad koja ima fizionomiju igre, četiri - pet vrhunski igrača. Mi da bi pobijedili Borca trebali smo imati 11 igrača na najvišem mogućem nivou, te da su svi raspoloženi i da svi igraju onako kako najbolje znaju, a ja mislim da mi imamo taj kvalitet", rekao je Miše te dodao:

"Na kraju kažem da nisam zadovoljan, ne mogu biti zadovoljan, ali kad realno pogledam mogu samo čestitati FK Borac na velikoj borbenosti koja ih je na kraju nagradila jednim pogotkom u drugom poluvremenu, gdje su oni zabili taj gol. Pokušali smo sa nekim izmjenama, imali smo neke poluprilike, ali nisu to bile prilike na osnovu kojih mogu reći da smo trebali pobijediti. Na kraju ništa, idemo dalje, spremiti se za utakmicu sa Veležom u Kupu BiH. Život teće dalje, a nas i dalje čeka teška borba za opstanak i ja sam uvjeren da ćemo mi opstati u ligi, a Borcu želim mnogo sreće u daljem natjecanju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.