Mnogobrojni novinari iz Evrope na derbiju

Interes za duel na Koševu

Mnogobrojni novinari iz Evrope na derbiju

Na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" u nedjelju će koplja ukrstiti FK Sarajevo i FK Željezničar. 

Sarajevo je posljednji put na svom terenu savladalo Plave u oktobra 2012. godine kada je za pobjedu od 1:0 pogodio Nuhanović, a nakon toga na Koševu su odigrana još četiri duela od čega su tri završena remijem i jedan pobjedom Željezničara.

Koliko interesovanje vlada za nedjeljnu utakmicu govori i činjenica da su dolazak najavili mnogobrojni novinari iz Evrope. Za vječiti derbi je do sada akreditovan 31 novinar iz inostranstva, prije svega iz Njemačke, Bugarske, Austrije, Švicarske, Poljske, a bit će prisutno i nekoliko predstavnika medija  iz Hrvatske i Makedonije. 

Veliki derbi će, podsjetimo, biti odigran u nedjelju od 15:00 sati. Pravdu će odlukom N/FSBiH dijeliti sarajevski sudac Irfan Peljto.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi