Model Željinog budućeg poslovanja

Nova pruga za "plavi voz"

Model Željinog budućeg poslovanja

Nakon što je uspješno usvojen novi klupski Statut FK Željezničar na vanrednoj sjednici Skupštine koja je održana u hotelu Bristol, prisutnim delegatima obratio se Senad Zaimović, delegat Skupštine koji je zajedno sa još nekoliko osoba radio u komisiji čiji je zadatak bio razrada prijedloga budućeg modela poslovanja kluba sa Grbavice.

U svom izlaganju Zaimović je objasnio da bi prema novom modelu poslovanja klub trebao registrovati dvije firme od kojih bi se jedna bavila infrastrukturalnim pitanjima, dok bi druga bila zadužena za omladinski pogon, igrače prvog tima i naravno struku.

U prezentaciji koja je trajala nešto više od dvadeset minuta Zaimović je delegatima Skupštine FK Željezničar kao i ostalim prisutnim detaljno predstavio model prema kojem bi trebao u budućnosti poslovati klub sa Grbavice.

Inače, Zaimović je direktor marketinške agencije Fabrika, ali i vlasnik portala radiosarajevo.ba koji je u proteklih godinu i pol dana poprilično tendenciozno pisao o stanju u FK Željezničar, a jedna od glavnih "meta" takvog pisanja bio je nekadašnji menadžer kluba Amar Osim. Očito su se Osimovim odlaskom u Katar neke stvari u tom odnosu promijenile.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.