Mojović: Ova pobjeda je naznaka da dolaze bolji dani

Kapiten Sutjeske nakon prve pobjede

Mojović: Ova pobjeda je naznaka da dolaze bolji dani

D. Rakanović

Sutjeska je konačno došla do pobjede u Prvoj ligi Republike Srpske nakon što su proteklog vikenda na svom stadionu nadigrali Kozaru sa 4:1. 

Kapiten Sutjeske i najbolji igrač ove ekipe Nikola Mojović u ovom meču je postigao dva pogotka. 

"U meču protiv Kozare bili smo bolji i potpuno zasluženo smo trijumfovali. Odlično smo otvorili utakmicu i postigli tri gola za pola sata igre. U nastavku utakmice kontrolisali smo igru i rutinski priveli meč kraju", rekao je za SportSport.ba Mojović i dodao: 

"Sretan sam zbog pogodaka, ali najbitnije je da smo zabilježili prvu pobjedu. Sigurno se sada lakše diše. Nadam se da je ova pobjeda naznaka da dolaze bolji dani za našu ekipu i da ćemo napredovati na tabeli. Drago mi je da se publika polako vraća na stadion, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje". 

Sutjesku u narednom kolu očekuje gostovanje u Istočnom Sarajevu ekipi Slavije. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Protiv Slavije nemamo šta izgubiti, idemo da se nadigravamo. Slavija je favorit u ovom meču, pošto igraju na svom terenu, a i u prethodnom periodu nalaze se u dobroj formi", rekao je Mojović. 

Sutjeska nakon osam kola nalazi se na devetoj poziciji sa šest osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi