"Moramo ići na pobjedu da nadoknadimo izgubljeno u derbiju"

Admir Adžem pred Travnik:

"Moramo ići na pobjedu da nadoknadimo izgubljeno u derbiju"

Fudbalere Željezničara nakon poraza u 104. gradskom derbiju u okviru 14. kola BH Telecom Premijer lige očekuje gostovanje u Travniku, gdje će Plavi sasvim sigurno jurišati na pobjedom kojom bi saprali gorčinu poraza od ljutog rivala.

Među kandidati za utakmicu na Piroti neće biti Josipa Kvesića, koji se još uvijek oporavlja od povrede, ali glavobolju Adžemu zadaju i bolovi u koljenu trećeg kapitena Tomislava Tomića.

"Brine nas Tomo (Tomislav Tomić op.a), ali vidjet ćemo danas kakva je tačno situacija sa njim, žali se na bolove u koljenu. Josip Kvesić se za sada oporavlja od povrede, lagano trčkara, ali ne radi sa loptom", kazao je šef stručnog Željezničara, Admir Adžem.

Bez obzira hoće li Tomić, koji je bio jedan od najboljih fudbalera Željezničara u derbiju, nastupiti protiv Travnika, klub iz Doline ćupova će jurišati na pobjedu.

"Mi moramo ići na pobjedu kako bi nadoknadili bodove izgubljene u derbiju. Sigurno je da par dana nakon poraza atmosfera nije bila idealna, ali je to sada iza nas. Do kraja polusezone su dvije utakmice i mi ih želimo odigrati najbolje moguće", poručio je Adžem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.