Mostar SG Staklorad otputovao u Rumuniju

Drugi krug UEFA futsal Kupa

Mostar SG Staklorad otputovao u Rumuniju

S. Mlaćo

Igrači, stručni štab i članovi Uprave Futsal kluba Mostar SG Staklorad jutros su iz Mostara otputovali ka rumunskoj Devi gdje će predstavljati Bosnu i Hercegovinu u drugom krugu UEFA futsal kupa.

 Nakon ubjedljive pobjede u preliminarnoj fazi, bh. predstavnik i ovog puta želi do prvog mjesta.

"Idemo u Rumuniju s mnogo optimizma. Nadam se da ćemo uspjeti ostvariti sve ono što stručni šta od nas bude tražio, te da ćemo na kraju ponovo imati razlog za slavlje. Atmosfera u timu je odlična i svi s velikom nadom dočekujemo drugu fazu takmičenja", rekao je kapiten Mario Aladžić pred polazak za Devu.

U Devu je inače krenulo 14 igrača. Protivnici našeg predstavnika u ovom rumunskom gradu su  Araz Naxcivan (Azerbejdžan), Deva (Rumunija) i Luxol St Andrews (Malta). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi