Musa: Nema opuštanja, Željezničar se neće lako predati

Trener Širokog Brijega poziva na oprez

Musa: Nema opuštanja, Željezničar se neće lako predati

A. Beganović

NK Široki Brijeg u Sarajevo na revanš susret osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine stiže sa prednošću od dva pogotka, no Širokobriježani su svjesni da se Željezničar neće lako predati.

Šef stručnog štaba Širokog Brijega, Slaven Musa, nada se da će njegova ekipa izboriti plasman u četvrtfinale, no svjestan je da se domaći neće tek tako predati.

"Imamo dobar rezultat, no neće se Željezničar lako predati. Pokušat će domaći učiniti sve što je u njihovoj moći da nadoknade zaostatak iz prvog susreta. Moramo biti skoncentrisani svih 90 minuta, igrati kao da je na Pecari završilo 0:0. Ako tako shvatimo utakmicu, odnosno ako ne bude opuštanja, trebali bismo proći dalje. Jedan pogodak u mreži domaćina bi najvjerovatnije riješio sve", za SportSport.ba govori Musa.

"Vrijeme ne ide u prilog fudbalu, odnosno teren će biti težak za igru, tako da ne očekujem neku 'ljepoticu' na Grbavici. Igrat ćemo bez Čorluke i Mihaljevića, dok je neizvjestan nastup Zakarića i Wagnera, no i pored toga imamo širinu i mislim da se izostanci neće osjetiti na našoj igri", dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.