Trener GOŠK-a nakon poraza

Musa: Ovo je drugi Željo u odnosu na onaj koji smo gledali

GOŠK je večeras poražen na Grbavici od Željezničara rezultatom 3:1 u svojoj prvoj utakmici u Premijer ligi nakon povratka u bh. elitu.

Trener tima iz Gabele Slaven Musa iznio je svoje viđenje utakmice na press konferenciji u Plavom salonu.

"Željezničar je bio bolji u svim elementima igre i zasluženo je pobijedio. Bez obzira u kakvom sastavu mi danas bili, a falila su nam trojica važnih igrača, Željo je bolji tim", rekao je Musa, te nastavio:

"Iznenađeni smo ovom taktikom Željezničara, a najviše nam je problema stvorila promjena pozicija Zeca i Zakarića. Očigledno je novi trener Želje dao igračima neke drugačije upute i ovo je definitivno velika promjena u odnosu na utakmice koje smo gledali".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O ciljevima u povratničkoj sezoni u Premijer ligi BiH:

"Naš cilj je da ostanemo u ligi. Pokušali smo iskoristiti ovaj momenat u kojem se Željezničar nalazio da probamo izvući nešto više, ali čekat ćemo drugu šansu. Mislim da smo kvalitetom bolji od Viteza i Čelika i svoju šansu ćemo tražiti u utakmicama protiv konkurenata. Timovima iz vrha još uvijek ne možemo parirati", zaključio je trener GOŠK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi