Musemić na Drinu bez Veselinovića i Ivetića

Tuzlaci se nadaju pobjedi

Musemić na Drinu bez Veselinovića i Ivetića

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode danas su u poslijepodnevnim satima odradili posljednji trening pred utakmicu 27. kola Premijer lige BiH protiv zvorničke Drine. 

Šef struke Husref Musemić odlučio je skratiti današnji trening pa su igrači nakon zagrijavanja i rastezanja na skraćenom terenu imali priliku odigrati kratku utakmicu. 

Amer Ordagić i Nemanja Stjepanović su trenirali nešto lakšim tempom, a sutrašnju utakmicu bi trebali početi na klupi. U sutrašnjoj utakmici Husref Musemić neće moći računati na Pericu Ivetića i Mladena Veselinovića zbog akumuliranih žutih kartona. 

Atmosfera u timu je na visokom nivou, stručni štab kao i igrači očekuju novu pobjedu koja će Slobodi pomoći u utrci za titulu prvaka BiH. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Slobode i Drine igra se sutra na stadionu "Tušanj" u Tuzli sa početkom od 18 sati. Pravdu u ovom susretu dijeliti će Dragan Petrović iz Banja Luke sa pomoćnicima Ljubom Miličevićem iz Posušja i Samirom Spahalićem iz Mostara.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti