Na Bilinom polju će se razmatrat poslovanje kluba

Redovna Skupština Čelika u četvrtak

Na Bilinom polju će se razmatrat poslovanje kluba

D. Kurbegović

Na stadionu Bilino polje u četvrtak 15. augusta od 18 sati će biti održana redovna Skupština nogometnog kluba Čelik. Petu po redu Skupštinu kako je izabrano novo rukovodstvo sazvao je predsjednik ovog tijela Mehmed Rahmanović.

Na dnevnom redu ove sjednice biće prijedlog izmjena statuta nogometnog kluba Čelik, koji se odnosi na eventualni ulazak članova Udruženja građana Veterana u Skupštinu kluba. Pored ove tačke razmatrat će se završni račun - finansijskog poslovanja kluba sa mišljenjem nezavisnog revizora za 2012. godinu. 

Pod tačkom šest je podnošenje izvješaja v.d. direktora kluba Alije Porče o stanju dugovanja i potraživanja prema zaposlenicima NK Čelik, profesionalnom pogonu i povjeriocima zaključno sa 30.06.2013. godine. 

Predsjednik kluba Senad Sarajlić u okviru sedme tačke dnevnog reda trebao bi članove Skupštine upoznati sa stanjem u vezi upotpunjenosti Upravnog odbora kluba, te incijativi o produženju Ugovora o korištenju stadiona Bilino polje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.