"Nadam se da će igrači ukapirati da se radi o tituli"

Slavko Petrović ljut na igrače

"Nadam se da će igrači ukapirati da se radi o tituli"

M. Šljivak

Slavko Petrović nije zadovoljan igrom pojedinih fudbalera Željezničara u Tuzli.

Plavi s Grbavice su odigrali meč bez pobjednika, a bod im je donio Stevo Nikolić pet minuta prije kraja.

Petrović smatra da je njegov tim bio i bolji, ali da su se neki igrači ponašali kao da je nebitan meč.

"Zasluženo smo došli do boda, ali mislim da smo bili bolji. Ušli smo loše u utakmicu, igrači su došli ovdje kao da je nebitan meč. To je za neke igrače žalosno, ali sam vidio na koga mogu 100% računati. Propustili smo šansu da dođemo do tri boda, ali po svemu viđenom 2:2 je možda i realno", rekao je Petrović, te je dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja se nadam da će moji igrači ukapirati da se radi o tituli. Analiziraćemo greške sutra, ali s ovakvom odbranom nećemo se dobro provesti do kraja sezone", istakao je trener Plavih.

U narednom kolu u derbiju Željo čeka ekipu Zrinjskog.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi