"Ne smijemo izgubiti u Tuzli"

Borba za opstanak

"Ne smijemo izgubiti u Tuzli"

M. Šljivak

Bez obzira na seriju dobrih rezultata koju su napravili ovog proljeća fudbaleri Mladosti su najozbiljniji kandidat za ispadanje. 

Sudbinu bi mogla da im odredi i predstojeća utakmica koju igraju na Tušnju protiv Slobode.

"Ovo je za nas utakmica koja život znači. Sve ono dobro što smo uradili ovog proljeća past će u vodu ukoliko ne osvojimo najmanje jedan bod u Tuzli. Moramo biti strpljivi i mirno graditi svoju igru", kaže trener Slavoljub Bubanja.

Bez Perice Trifkovića tim iz Velike Obarske pokušat će da napravi pozitivan rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Za nas nije dobro to što ne odlučujemo sami o svojoj sudbini, već moramo da osvajamo bodove, ali i da slušamo rezultate sa drugih utakmica. Ja vjerujem da će svako od naših igrača maksimalno biti u utakmici na Tušnju, jer moramo da pobjeđujemo. I jedan bod bio bi dobar za nas", rekao je kapiten Miroslav Jevtić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti