Nekadašnji ljubimac Hordi Zla na klupi TOŠK-a iz Tešnja

Edin Šaranović novi trener ekipe iz Tešnja

Nekadašnji ljubimac Hordi Zla na klupi TOŠK-a iz Tešnja

A. Beganović

Trećeplasirana ekipa Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Centar, TOŠK iz Tešnja, danas je počela s pripremama za narednu sezonu.

Ekipu iz Tešnja u nastavku sezone s klupe će predvoditi Edin Šaranović, nekadašnji fudbaler ovog kluba koji je u svojoj igračkoj karijeri između ostalog nastupao i za Sarajevo, Slaven Belupo, Zadar, Kamen Ingrad, Međimurje, te Pogon Szczecin.

Šaranović će na klupi naslijediti iskusnog Asima Saračevića, a TOŠK će u nastavku sezone pokušati nadokanditi pet bodova zaostatka za vodećim Radnikom iz Hadžića te se plasirati u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Podsjetimo, u prvom kolu drugog dijela sezone TOŠK će odmjeriti snage sa Rudarom u Zenici, a zatim će biti domaćin brezanskom Rudaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi