Pred susret s Belgijom

Nema većeg optimiste od njega: "Ma dobijamo 2:1 brate!"

M. Šljivak

Bh. navijači danas se okupljaju u Briselu, gdje će naša nogometna reprezentacija večeras odmjeriti snage s domaćinom Belgijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na ulicama Brisela brojni bh. navijači, s kojima je razgovarala naša ekipa povodom večerašnjeg duela. Uglavnom, svi očekuju pobjedu, a jedan navijač posebno je optimističan.

 "Za Bosnu 2:1, brate", poručio je jedan od euforičnih navijača.

 "Nema šta, to je pobjeda unaprijed. Bio sam s igračima u hotelu, pričao sam s igračima, rekli su da će dati sve od sebe. I tu je pobjeda, nema šta, hajmo Bosna!!!".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

 "Belgija je isto jaka reprezentacija, ali vidjet ćemo, šta je tu je. Ako pobijedimo, Džeko i Pjanić će dati golove", dodao je raspoloženi navijač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.