Nigerijac na probi na Koševu

Potencijalno pojačanje

Nigerijac na probi na Koševu

M. Skaka

Nekadašnji mladi reprezentativac Nigerije i igrač koji je 2009. godine potpisao za Milan stigao je na probu u FK Sarajevo.

Harmony Ikande potencijalno je pojačanje tima sa Koševa. O tome da li će ovaj igrač ostati u Sarajevu odlučiće stručni štab nakon što pokaže šta zna na pripremama u Sloveniji.

Ikande je ubilježio dva nastupa za mladu reprezentaciju Nigerije na svjetskom U-20 prvenstvu 2009. godine, te jedan za A tim u 2011. godini.

Ikande je iz Milana otišao na posudbu u Monzu, pa Poggibonsi i Extremaduru, nakon čega je otišao u Mađarsku i na kraju Izrael.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti