Nikolić: Razlika u kvalitetu je od početka bila primjetna

Nakon pobjede u Čitluku

Nikolić: Razlika u kvalitetu je od početka bila primjetna

M. Maksimović

Stevo Nikolić je nakon nekoliko mečeva pauze danas zaigro na kup utakmici između Brotnja i Željezničara, te se odmah na starztu upisao u strijelce. 

Nakon utakmice je bio zadovoljan i igrom i rezultatom.

“Sve u svemu odlično izdanje po teškom terenu. Brotnjo je klub iz nižeg ranga i razlika u kvalitetu je od početka do kraja ipak bila primjetna. Pobijedili smo zasluženo, hvala navijačima, hvala domaćinu na korektnosti i idemo dalje“, rekao je Nikolić nakon meča za SportSport.ba.

Već u danima vikenda Željezničar očekuje prvenstveni duel sa Metallegheom na domaćem terenu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Već smo ušli u ritam srijeda subota što mnogim ekipama predstavlja problem zbog suženog igračkog kadra. Favoriti smo i moramo pobijediti uz dužni respekt Metallegheu“, dodao je Nikolić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi