Nova pobjeda za fudbalerke SFK-a

Slavili protiv Rigasa

Nova pobjeda za fudbalerke SFK-a

Fudbalerke SFK-a slavile su danas novu pobjedu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prvakinje Bosne i Hercegovine danas su na Otoci slavile protiv ekipe Rigasa rezultatom 3:0.

Domaće fudbalerke su mnogo bolje otvorile meč te su u prvom poluvremenu gotovo i riješile pitanje pobjednika. Ponovo je veoma raspoložena bila Almisa Kuč koja je u prvom dijelu igre postigla dva pogotka, te je naš prvak na odmor otišao sa solidnom zalihom.

Nastavak meča bilo je rutinsko odrađivanje posla za našeg predstavnika, te su do kraja meča postigle još jedan pogodak i to preko Melise Hasanbegović koja se najbolje snašla nakon kornera i pogodila mrežu gošći za konačan rezultat.

Podsjetimo da je ovo druga pobjeda za SFK nakon što su prije dva dana slavile protiv izraelske ekipe WFC Ramat Hasharona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi