Novi poraz Slavije u Crnoj Gori

Jedinstvo iz Bijelog Polja bolje od bh. kluba

Novi poraz Slavije u Crnoj Gori

A. Beganović

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva odigrali su još jeddan prijateljski susret na pripremama u Crnoj Gori.

U okviru priprema za nastavak premijerligaške sezone Slavija je danas u Baru snage odmjerila sa Jedinstvom iz Bijelog Polja.

Upisali su izabranici Veljka Dovedana minimaln poraz (1:0), a u prvom dijelu za Slaviju su igrali Kubura, Krmar, Simović, Papaz, A. Pušara, Zečević, Berjan, Zeba, Pliska, N. Pušara i Barić, dok su u drugom poluvremenu priliku da pokažu šta znaju dobili Karbajić, Radovanović, Popovac, Rikalo i Taušan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, izabranici Veljka Dovedana su u dosadašnjom dijelu priprema odigrali pet susreta uz skor od četiri poraza i jednog remija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi