Novo priznanje: Cimirotov gol proglašen najboljim!

Majstorija protiv Panathinaikosa

Novo priznanje: Cimirotov gol proglašen najboljim!

Gojko Cimirot zabio je u subotu spektakularan pogodak protiv Panathinaikosa, a osim pohvala saigrača, trenera Igora Tudora, mnogih stručnjaka i medija, stigla je još jedna.

Povremeni bh. reprezentativac je na najbolji način odgovorio svim zadacima koji su pred njega postavljeni, a to su znali nagraditi čelnici Superlige koji su Cimirota proglasili najboljem igračem kola i njegov gol proglasili najboljim. 

"Naravno da mi gol puno znači da samopouzdanje. Ovo je veliki korak za mene i moram priznati da nisam očekivao da će lopta ući u gol kada sam onako šutirao. Mirno sam posmatrao sve i zaista je nevjerovatno ispalo, a to je ujedno i moj prvijenac u PAOK-u. Presretan sam", kazao je Cimirot u današnjem intervjuu za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Super League:

Cimirotu je ranije u nekoliko navrata polazilo za rukom da bude proglašen najboljim nogometašem kola u Grčkoj, a to će ovom 22-godišnjem veznjaku vjerovatno donijeti i poziv Baždarevića za naredne reprezentativne akcije. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi