Šef stručnog štaba ekipe sa Koševa pred revanš susret

"Očekujem da Haugesund igra isto kao i u prvom susretu"

FK Sarajevo sutra će u Haugesundu odigrati revanš susret drugog pretkola Evropske lige protiv istoimenog domaćina. 

Utakmica u Norveškoj počinje u 18 sati, a Bordo tim će pokušati nadoknaditi gol zaostatka iz prvog susreta na stadionu Asim Ferhatović Hase. Šef struke ekipe sa Koševa, Dženan Uščuplić očekuje da gosti ponove istu igru kao i na našem najvećem stadionu. 

"Rekao sam to i poslije utakmice, činjenica je da su oni odigrali klasični bunker. Mi nismo iskoristili svoje šanse, ali sve u svemu ja sam zadovoljan kako je ekipa odigrala ovo prvo poluvrijeme. Iskreno očekujem da oni isto igraju i u Norveškoj. Posebno jer imamo neke informacije da je njima važnije prvenstvo neko Evropska liga" rekao je Uščuplić i dodao: 

"Ivan je imao problema sa ligamentima. Odradio je posljednji pregled i doktori su mu dali odobrenje da može nastupiti na utakmici. Vidjet ćemo još kako će koljeno reagovati, ako bude nekih manjih problema, mislim da ne treba rizikovati. Što se tiče ekipe, svi su maksimalno motiviran, jer su vidjeli da mogu odigrati dobro. Mislim da neće biti promjena u ekipi, jer su svi odradili dobar posao u prvom susretu," kaže Uščuplić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.