Odgođen revanš susret finala Kupa BiH?

Čeka se službena potvrda

Odgođen revanš susret finala Kupa BiH?

Revanš susret finala Kupa BiH između Sarajeva i Čelika na programu je trebao biti sutra na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“ u Sarajevu, ali će se isti zbog vremenske nepogode koja je pogodila veći dio Bosne i Hercegovine najvjerovatnije odgoditi za neki drugi dan, saznaje naš portal iz izvora bliskom Nogometnom savezu BiH.

Službena potvrda naših navoda očekuje se u toku današnjeg dana. Svi sporstki događaji koje organizuje Nogometni savez BiH, a koji su bili planirani za predstojeći vikend bi mogli biti odgođeni, a među njima i finale Kupa BiH za juniore.

Podsjetimo, uzvratni sursret finala Kupa BiH na programu je trebao biti sutra od 17 sati u Sarajevu, a tim Sarajeva brani prednost od 2:0 stečenu u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.