Otkazan i duel Krupe i Metalleghea iz Jajca

Premijerligaši ostali bez generalke

Otkazan i duel Krupe i Metalleghea iz Jajca

S. Mlaćo

Veliki broj prijateljskih utakmica u našoj zemlji zakazanih za danas su otkazani, a isti slučaj zadesio je i nogomeaše Krupe i Metalleghea koji su danas trebali odigrati generalku pred početak drugog dijela sezone. 

Susret je trebao biti odigran u Vrbasu na Krupi, ali zbog velikih količina snijega je otkazan , što su iz NK Metalleghe i potvrdili za SportSport.ba.

Treba istaći da je snježne padavine sigurno poremetile planove šefova stručnog štaba koji su tako ostali bez važnih provjera. 

Metalleghe BSI će naredne subote na svom terenu ugostiti Široki Brijeg, dok će Krupa dan kasnije biti domaćin sarajevskom Željezničaru.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi