Paja odabrao 11 veličanstvenih

Gillete fudbalska akademija

Paja odabrao 11 veličanstvenih

Sponzorski tekst

Nakon selekcija u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci tokom mjeseca jula, drugi ciklus Gillette fudbalske selekcije za Bosnu i Hercegovinu je završen.

Od preko 200 dječaka uzrasta od 12 do 15 godina, promotor i selektor Gillette fudbalskih selekcija 2009 za BiH Predrag Pašić izabrao je 11 pobjednika.Predrag Pašić je pozitivno iznenađen fudbalskim umijećem koje su pokazali mladi Bosanci i Hercegovci. Izbor je bio težak, jer je na selekcijama bio veliki broj talentovanih dječaka iz cijele BiH (Sarajevo, Breza, Tuzla, Zenica, Visoko, Konjic, Mostar, Banovići, Čapljina, Čitluk, Međugorje, Trebinje, Vitez, Banja Luka, Novi Grad, Bihać, Cazin, Sanski Most, Bosanska Otoka, Ramići, Ribnik, Srebrenik, Ključ ...)


Imena 11 pobjednika:

Krešimir Bandić – NK „Zrinjski“ Mostar
Ivan Ostojić – NK „Medugorje“ Medugorje
Renato Gojković – FK „Sloboda“ Tuzla
Vladimir Sovilj – FK „Bubamara“ Novi Grad
Nedo Tasovac – FK „Leotar“ Trebinje
Stefan Savić – FK „Borac“ Banja Luka
Ismar Hairlahović – FK „Krajina“ Cazin
Ervin Jusufović – FK „Sloboda“ Tuzla
Amir Habibija – FK „Igman“ Konjic
Amel Cipurković – FK „Sloboda“ Tuzla
Marko Dakić – FK „Leotar“ Trebinje

Pobjednici ovogodišnje Gillette fudbalske selekcije ce na jesen putovati u Milano, gdje će trenirati u poznatom italijanskom klubu Interu. Interovi treneri će organizovati treninge za naše dječake i posvetiti im posebnu pažnju.

Za finansiranje ove opsežne akcije GILLETTE izdvaja 5 odsto od ukupne prodaje odabranih proizvoda na matičnim tržištima, u periodu od 5 mjeseci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.