Pandža strijelac u ubjedljivoj pobjedi Mechelena

Gol Pandže

Pandža strijelac u ubjedljivoj pobjedi Mechelena

M. Šljivak

Belgijski Mechelen je u današnjoj prijateljskoj utakmici savladao špansku ekipu Getafe sa ubjedljivih 3:0.

Mechelen je do vodstva stigao već nakon osam minuta igre. Sjajnu akciju je završio Van Der Bruggen za vodstvo od 1:0. Samo šest minuta kasnije novi gol u mreži Getafea. Strijelac za vodstvo Mechelena od 2:0 bio je bosanskohercegovački reprezentativac Boris Pandža, koji je lijepim golom krunisao još jednu odličnu partiju u dresu belgijskog kluba.

Vodstvom Mechelena od 2:0 se otišlo na odmor, a u nastavku utakmice još jedan gol u mreži člana španske Primere. Igrala se 71. minuta kada Cordaro postiže gol za konačnih 3:0.

Boris Pandža je na terenu proveo svih devedeset minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.