Pavić: Vjerujem u ovo što rade igrači Čelika

Pavić: Vjerujem u ovo što rade igrači Čelika

E. Škorić, foto: Mahir Sarajlić

Novi trener Čelika, Boris Pavić, zadovoljan je kako se radi u zeničkom premijerligašu.

Pavić se novinarima obratio nakon današnje prijateljske utakmice protiv kakanjskog Rudara u kojoj je Čelik slavio s 3:1.

“Ono što sam želio, predsjednik i uprava su to ispunili. Imamo dupliranu svaku poziciju. Volim da igramo otvoreno, napadački i agresivno”, kazao je trener Čelika Boris Pavić, dodavši:

“Vjerujem u ovo što igrači rade i veseli me kako se ponašaju. Gradimo puno toga na zajedništvu. Čelik uvijek traži kontinuitet rezultata i kvalitetna ponašanja kod igrača i na terenu i izvan njega. Svaki igrač Čelika se mora pozitivno prezentirati. Znamo koja je težina igranja u Čelikovom dresu. Igrači moraju da prihvate pritisak. Bitno je naporno raditi, ponašati se kako treba i doći će pozitivni rezultati”.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.