Golman Sarajeva tvrdi

Pavlović: Trener neće pogriješiti koga god stavi na gol

E. Škorić

Igrači Sarajeva nakon Butmira i Čitluka, pripremaju se u Antaliji za nastavak sezone.

Uoči utakmice s Mariborom, koja se igra od 18 sati, novinarima je impresije otkrio golman Bojan Pavlović, koji je već nekoliko mjeseci član bordo porodice.

"Sigurno da odlično radimo, a dobro smo radili i u Čitluku. Želimo se dodatno uigrati u Antaliji. Svi rade odlično, daju maksimum i ne sumnjam da ćemo stoposto spremni dočekati nastavak prvenstva", rekao je Pavlović.

Nadate li se većoj minutaži?

"Svi golmani sjajno rade, a dobili smo i novog trenera golmana, koji je sjajan stručnjak, a trener neće pogriješiti kome god da da šansu".

"Ovdje sam nekoliko mjeseci i ne osjećam se više kao novi. Svi su me sjajno prihvatili", ističe Pavlović.

"Pritisak u šampionskoj ekipi je uvijek prisutan, ali daćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje šefa i navijača. Želimo biti što bolji do kraja sezone", dodao je na kraju. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još je na kraju rekao kako su jako važne ove pripremne utakmice, te je poželio brz oporavak Mateju Delaču.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi