Petrović: Poštujemo Rudar, ali bodovi ostaju u Gradišci

Kapiten Kozare za SportSport.ba

Petrović: Poštujemo Rudar, ali bodovi ostaju u Gradišci

D. Rakanović

Fudbaleri Kozare predstojećeg vikenda dočekuju ekipu Rudara u okviru petog kola Prve lige RS-a.

Kapiten Kozare Ognjen Petrović istakao je da respektuje ekipu iz Prijedora, ali da igraju na domaćem terenu i žele trijumf. 

"Igramo derbi kola sa ekipom Rudara. Sigurno da je Rudar jedna od boljih ekipa u šampionata, uvijek teže da budu u vrhu i bore se za prvo mjesto. Mi ih poštujemo, ali igramo kući i idemo na pobjedu. Svi igrači su spremni za utakmicu, očekujemo dobru utakmicu punu žara i nadamo se pobjedi", rekao je za SportSport.ba Petrović.

Kapiten ekipe iz Gradiške ističe da je zadovoljan startom sezone. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Sa startom sezone možemo biti zadovoljni jer smo tri puta gostovali u prva četiri kola. Trenutno imamo pet bodova što i nije toliko loše. U nekim utakmica nedostajalo nam je malo sportske sreće da uzmemo koji bod više", naveo je Petrović. 

Duel između Kozare i Rudara na rasporedu je u subotu od 17 sati.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi