Petrović: Svima smo neugodan protivnik

Prva liga RS, play-off

Petrović: Svima smo neugodan protivnik

D. Vejo

Velimir Stojnić i njegovi izabranici u trećem kolu play-offa Prve lige Republike Srpske putuju u Bijeljinu, gdje će svoja koplja ukrstiti protiv tamošnje Zvijezde 09.

Ovo će svakako biti derbi trećeg kola. Zvijezda dočekuje Gradiščance nakon pobjede protiv ekipe Borca na gostovanju u Šamcu dok su crveno-bijeli također trijumfovali ali na svom terenu protiv Tekstilca. Koliko će utakmica biti tvrda, najbolje zna i fudbaler tima iz Gradiške.

"Nakon pobjede protiv Tekstilca u subotu, gostujemo u srijedu ekipi Zvijezde 09 u Bijeljini. Biće to jedno veoma teško gostovanje ali mi puni samopouzdanja ulazimo u taj meč. Idemo na pobjedu i želimo da ostvarimo što bolje rezultate tokom takmičenja u play-offu. Imamo kvalitet, samopouzdanje također, tako da iz tog razloga smatram da nikome nećemo biti lagan protivnik", ističe za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Meč između Zvijezde 09 i Kozare igra se u srijedu u Etno selu Stanišići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti